Atenció! Aquest lloc fa servir cookies.

Si no canvia la configuració del seu navegador, vostè accepta el seu ús. Politica de cookies

Accepto

FARMÀCIA-ORTOPÈDIA LAURA LLUÍS amb domicili al C/ Sant Isidre, 187 43540 Sant Carles de la Rapita utiitza cookies per al funcionament del seu lloc web.

Les cookies són fitxers de text que contenen petites quantitats d'informació que es descarreguen al seu ordinador o dispositiu mòbil quan vostè visita un lloc web. Les cookies s'envien de tornada al lloc web original a cada visita posterior, o a un altre lloc web que les reconeix. Les cookies són útils perquè permeten a un lloc web reconèixer el dispositiu de l'usuari. Les cookies poden realitzar diferents funcions com permetre navegar entre les pàgines de manera eficient, recordant les seves preferències, i en general millorar la navegació de l'usuari.

DENOMINACIÓ

NOM TÈCNIC

FINALITAT

INFORMACIÓ RECOPILADA

TERMINI DE PERMANÈNCIA

Google analytics

_utma

Anàlisi

Recompte de quantes vegades visita el lloc web  un usuari

Persistent

Google analytics

_utmb y _utmc

Anàlisi

Calcula quant s’ha terminat una sessió

Sessió

Google analytics

_utmz

Anàlisi

Registrar l’origen de l’usuari, així com els keywords.

Persistent

Detecció d’idioma

ac6c9d959cafcf8a7e33e6b698f16d7e

Personalització

Registrar l’origen de l’usuari

Sessió

Pel que fa als tipus de cookies, aquestes es classifiquen segons l'entitat que les gestioni, així, tenim les pròpies i les de tercer, segons el termini que romanen activades de sessió o persistents, segons la seva finalitat, tècniques, de personalització, d'anàlisi, publicitàries i de publicitat comportamental.

L'informem dels tipus de cookies que s'utilitzen en aquest lloc web i la seva finalitat:

FARMÀCIA-ORTOPÈDIA LAURA LLUÍS utilitza cookiesde Google Analytics, la configuració d'aquestes cookiesestà predeterminada pel servei que ofereix Google, motiu pel qual li suggerim que consulti la pàgina de privadesa de Google Analytics,  http://www.google.com/policies/privacy/ per obtenir més informació sobre les cookies que utilitza i com deshabilitar-les (entenent-se que no som responsables del contingut o la veracitat dels llocs web de tercers).

L'usuari pot lliurement decidir sobre la implantació o no al seu disc dur de les nostres cookies i la seva eliminació, seguint el procediment establert a la secció d'ajuda del seu navegador. L'usuari pot també configurar el seu navegador per acceptar o rebutjar per defecte totes les cookies o per rebre un avís en pantalla de la recepció de cada cookie i decidir en aquest moment la implantació o no al seu disc dur.

El fet que l'usuari configuri el seu navegador per rebutjar totes les cookies o expressament les nostres cookies, pot implicar que no pugui realitzar el procés de compra o contractació, però no impedeix la visualització de les pàgines ni interferirà en la navegació.

Desactivació de les cookies:

L'usuari pot lliurement decidir sobre la implantació o no en el seu disc dur de les nostres cookies així com la seva eliminació, seguint el procediment establert en la secció d'ajuda del seu navegador. L'usuari pot també configurar el seu navegador per acceptar o rebutjar per defecte totes les cookies o per rebre un avís en pantalla de la recepció de cada cookie i decidir en aquest moment la seva implantació o no en el seu disc dur.

Enllaços als fabricants de dispositius i navegadors per a la gestió o desactivació de cookies en el seu navegador:


Per a Internet Explorer: 

  http://windows.microsoft.com/es-es/windows7/how-to-manage-cookies-in-internet-explorer-9

Per Chrome:

  https://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=es

Per Safari:

  http://support.apple.com/kb/HT1677?viewlocale=es_ES

Per Firefox:

  https://support.mozilla.org/es/kb/Borrar%20cookies

Per Opera:

  http://help.opera.com/Linux/10.60/es-ES/cookies.html

Per Android:

  http://support.google.com/android/?hl=es

Per Blackberry:

  http://docs.blackberry.com/en/smartphone_users/deliverables/32004/Turn_off_cookies_in_the_browser_60_1072866_11.jsp

Per Windows Phone:

  http://www.windowsphone.com/es-es/how-to/wp7/web/changing-privacy-and-other-browser-settings

El fet que l'usuari configuri el seu navegador per rebutjar totes les cookies o expressament nostres cookies pot suposar que no sigui possible accedir a alguns dels serveis i que la seva experiència en la nostra web pugui resultar menys satisfactòria.

Política de privacitat


FARMÀCIA ORTOPÈDIA LAURA LLUÍS, a través de la Política de Privacitat:
1.- Informa sobre la titularitat de la pàgina web
2.- Proporciona informació sobre el tractament de les dades personals
3.- Et informa sobre l'enviament de comunicacions comercials
4.- Protegeix la privacitat de les teves dades
5.- Vetlla per la qualitat de les dades
6.- Informa sobre els drets ARCO
7.- Utilitza cookies per millorar el Lloc Web
8.- Informa sobre les possibles modificacions de la Política de privacitat
9.- Posa a la teva disposició la normativa aplicable

1.- Informa sobre la titularitat de la pàgina web
La pàgina web www.farmacialauralluis.com (en endavant, el lloc web) és un domini en internet titularitat de FARMÀCIA LAURA LLUÍS, C.B. (En endavant, FARMÀCIA ORTOPÈDIA LAURA LLUIS). Les dades identificatives de FARMÀCIA ORTOPÈDIA LAURA LLUÍS són:
- NIF: E55559884
- Domicili: c / Sant Isidre, 187
43540 - Sant Carles de la Ràpita
TARRAGONA
- Farmacèutiques Col·legiades:
o Laura Lluís Gisbert: Nº 759
o Aida Noè Lluis: Nº 1801

També, posem a la teva disposició l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. , on atendrem qualsevol dubte o consulta que tinguis en relació amb els termes legals del lloc web.

2.- Proporciona informació sobre el tractament de les dades personals
Les dades personals que ens proporcions per qualsevol mitjà a través del lloc web seran incorporades a un fitxer del qual és titular FARMÀCIA LAURA LLUÍS, C.B., i que es troba degudament inscrit davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades.
Les teves dades personals seran tractades amb la finalitat de gestionar les relacions que establim amb tu a través del lloc web.

3.- Et informa sobre l'enviament de comunicacions comercials
Així mateix, les teves dades personals podran ser tractades per enviar-mails comercials relacionats amb informació o serveis que oferim a FARMÀCIA ORTOPÈDIA LAURA LLUÍS. En tot cas, podràs evitar que et fem arribar nous correus electrònics comercials solicitándonoslo a l'adreça de correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o mitjançant un link que trobaràs al cos de cada un dels correus electrònics.

4.- Protegeix la privacitat de les teves dades
FARMÀCIA ORTOPÈDIA LAURA LLUÍS es preocupa de garantir la seguretat i confidencialitat de les teves dades personals. Per això, s'han adoptat nombroses mesures de seguretat i mitjans tècnics per evitar la seva pèrdua, mal ús o el seu accés no autoritzat.
Les dades que facilitis a FARMÀCIA ORTOPÈDIA LAURA LLUÍS no seran cedides a altres entitats o empreses per ser emprats per als seus propis fins. T'informem també que algunes empreses subcontractades per FARMÀCIA ORTOPÈDIA LAURA LLUÍS podrien tenir accés a les teves dades i informació personal, sempre sota el control exclusiu de FARMÀCIA ORTOPÈDIA LAURA LLUÍS i amb l'única finalitat de prestar un servei necessari per poder oferir serveis i activitats.

5.- Vetlla per la qualitat de les dades
Garanteixes, tant davant FARMÀCIA ORTOPÈDIA LAURA LLUÍS com davant de tercers, la qualitat de la informació i dades personals que proporcions a través del Lloc Web. Això implica que totes les dades personals i informacions que ens facilitis han de ser reals, veraces, actualitzats i pertenecerte a tu i no a terceres persones. En el cas que pertanyin a terceres persones, entenem que és mitjançant el seu consentiment i recomanem que ho convidis a conèixer els nostres textos legals.
A més, hauràs de notificar a FARMÀCIA ORTOPÈDIA LAURA LLUÍS qualsevol modificació que es produeixi en les dades personals facilitades, responent en qualsevol cas de la veracitat i exactitud de les dades subministrades en cada moment.

6.- Informa sobre els drets ARCO
És molt important que coneguis el teu dret a exercir davant FARMÀCIA ORTOPÈDIA LAURA LLUÍS dels coneguts com a drets ARCO. Gràcies a ells, podràs accedir en qualsevol moment a les dades personals que emmagatzemi FARMÀCIA ORTOPÈDIA LAURA LLUÍS, rectificar-les o cancel·lar-les i oposar-te al tractament de les teves dades.
Això vol dir que en qualsevol moment podràs informar sobre quines dades teus han estat recopilats, actualitzar-los o comunicar que ja no vols que els utilitzem per a una finalitat concreta o demanar-nos que els suprimim de les nostres bases de dades.
Per exercir aquests drets, per favor contacta amb FARMÀCIA ORTOPÈDIA LAURA LLUÍS, bé a través del correu electrònic Aquesta adreça electrònica s'està protegint contra robots de correu brossa. Necessites JavaScript habilitat per veure-la. o bé a l'adreça que consta a la capçalera de la present Política, indicant que concret dret ARC desitges exercitar i aportant còpia del teu DNI o document d'identificació equivalent.

7.- Utilitza cookies per millorar el Lloc Web
El lloc web utilitza cookies amb la finalitat de proporcionar determinats serveis i funcions, així com per millorar la teva experiència de navegació. Pots trobar més informació a la nostra política a d'Galetes (ENLLAÇ A la MATEIXA).

8.- Informa sobre les possibles modificacions de la Política de privacitat
FARMÀCIA ORTOPÈDIA LAURA LLUÍS es reserva el dret a modificar aquesta Política de Privacitat d'acord amb la legislació aplicable en cada moment. Per això, et recomanem que revisis periòdicament aquesta Política de privadesa per estar informat de com es tracten i protegeixen les dades personals, així com dels drets que et assisteixen.

9.- Posa a la teva disposició la normativa aplicable
Per si vols obtenir més informació sobre la normativa que et protegeix i estableix els teus drets, posem a la teva disposició les lleis que en què es basa la Política de privacitat i són rellevants per a tu:

- Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal

- Llei 34/2002, de 11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic


Darrera data d'actualització: 3 d'abril de 2017